Unified Communications, Uutisia

Virtuaalikokoukset älykkäästi ja turvallisesti

Yealinkin uudessa USB videoneuvottelulaitteessa on monia ominaisuuksia, joita on tavallisesti vain paljon kalliimmissa videoratkaisuissa. Erinomaisen äänen- ja kuvanlaadun lisäksi sitä on uskomattoman helppo käyttää. Hyvä valinta virtuaalikokouksiin pienissä kokoustiloissa.

Älykäs USB videoneuvottelulaite AI-tekniikalla

Yealink UVC40

Virtuaalikokoukset Ai-tekniikalla AI-tekniikka, kuten Auto Framing tai Speaker Tracking, tekee virtuaalikokouksen ääni- ja kuvakokemuksesta luonnollisemman.  

20 MP:n kamera laajalla kuvakulmalla Sisäänrakennetussa kamerassa on 20 MP SONY 1″ CMOS, UHD 4K -laatua. Kaikki kokouksen osallistujat näkyvät ilman kameran säätämistä laajan 133° kuvakulman ansiosta. Jopa hämärissä kokoustiloissa, joissa on heikko valo tai taustavalaistus, kirkkaus säädetään automaattisesti siten, että kokousosallistujat näkyvät selvästi. Sähköllä toimiva Lens Cap UVC40:n kamerassa on sähköllä toimiva Lens Cap, joka avautuu automaattisesti, kun videokokous alkaa, ja sulkeutuu, kun laitetta ei käytetä. Se on pieni ominaisuus, mutta on hyvä tietää, etteivät ulkopuoliset pääse ”kurkistelemaan”.     

Helppo käyttää kaikilla yleisillä videoviestintäalustoilla UVC40 toimii kaikilla suosituilla UC-alustoilla (esim. Teams, Zoom, WebEx, BlueJeans jne.). Plug-and-play helposti tietokoneeseesi USB:n kautta. Olet nopeasti mukana kokouksessa.    

Monia sertifioituja Microsoft Teams- ja Zoom Rooms -ratkaisuja

Yealinkillä on täydellinen video- ja ääniratkaisujen valikoima, jotka kaikki ovat Microsoft Teams -sertifioituja. Yealinkillä on lisäksi laaja valikoima Zoom Rooms -ratkaisuja.

Haluatko lisätietoja?

Täytä lomake tästä, jos haluat lisätietoja Yealink MVC400 -ratkaisusta tai muista Microsoft Teams -ratkaisuista. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.