Jälleenmyyjäksi hakeminen

Tuotetaanko lisäarvoa yhdessä?

SEC DATACOMin kumppanina ja jälleenmyyjänä saatte käyttöönne johtavien IT -valmistajien laajan valikoiman sekä tueksenne tiimin, jotta onnistutte palvelemaan paremmin ja kauppa käy vilkkaammin. SEC DATACOM auttaa koko myyntiprosessin ajan, jolloin saat apua kaupallisiin, teknisiin ja logistisiin asioihin. Autamme myös suunnittelussa, toteuttamisessa ja tuen järjestämisessä.

Ryhdy jälleenmyyjäksi, niin tuotetaan lisäarvoa yhdessä

Olemme yli 25 vuoden ajan yhdistäneet IT-osastojen tarpeet jälleenmyyjiemme osaamiseen menestyksekkäästi. Tällä olemme saaneet tuotettua lisäarvoa loppuasiakkaille ja jälleenmyyjille – ja myös meille.

Tarjoamme laajaa palveluvalikoimaa jälleenmyyjillemme ja heidän asiakkailleen kokemuksemme ja valmistajien kanssa tekemämme tiiviin yhteistyön avulla. Palveluilla on merkitystä kaikille

Ilmoittaudu jälleenmyyjäksi

Jälleenmyyjäksi pääseminen on helppoa ja vaivatonta, napsauta alla olevaa linkkiä ja täytä lomake, jonka jälkeen olemme pian yhteydessä teihin.

Lisäarvoa? Kaikki puhuvat siitä.
Mutta me tuotamme sitä aidosti!

Opitaan tuntemaan toisemme paremmin
SEC DATACOM
Tietoja meistä

Lisäarvoa. Helppo sanoa mutta vaikea toteuttaa käytännössä. Tiedämme yli 25 vuoden kokemuksella, mitä aidosti lisäarvoa tuottavalta tukkurilta vaaditaan.

Ota meihin yhteyttä
Olemme valmiita auttamaan sinua

Soita numeroomme +358 50 5553869 tai lähetä viesti osoitteeseen info@secdatacom.fi.

Valmistajat
Valikoimamme

Edustamme useita markkinoiden johtavia tietoturva-, tietoliikenne-, Server & Storage ja Unified Communication -ratkaisuihin erikoistuneita valmistajia. Tutustu ratkaisuihin ja uutisiin.