Uutisia

Ammattitason verkkokamera älykkäillä ominaisuuksilla

Yealink UVC20 on oikea valinta sinulle, jos etsit edullista verkkokameraa, jossa on kuitenkin hyvät älykkäät ominaisuudet.


UVC20

Edullinen verkkokamera, jossa on paljon upeita ominaisuuksia

Yealink UVC20 -verkkokamerassa on muun muassa 1080P HD-video, mikä on varsin olennainen ominaisuus videokokouksissa ja etäopiskelussa. Tämä verkkokamera tarjoaa paljon vastinetta rahalle, muun muassa:

  • 1080P Full HD display
  • Käännettävä linssi
  • Ultra HD audio
  • Automaattinen valotus 
  • Sisäänrakennettu mikrofoni
  • Integroitu linssinsuojus
  • Sertifioitu yleisimmille videoalustoille, kuten Teams ja Zoom

Tulet selkeästi nähdyksi ja kuulluksi

Kun käytät UVC20-verkkokameraa virtuaalisissa kokouksissa voit olla varma, että kaikki kokouksen osanottajat näkevät sinut ja kuulevat äänesi selvästi. Kameran 5 000 000 pikselin linssi tuottaa 1080P HD-videota uskomattomalla terävyydellä. Sisäänrakennettu mikrofoni on monisuuntainen ja kattaa jopa 180 asteen alueen.

Terävä kuva myös heikossa valaistuksessa!

Valaistusolosuhteet eivät ole aina hyvät videokokouksissa. Smart Light optimoi valotuksen automaattisesti. Se huomioi esimerkiksi himmeän tai voimakkaan taustavalon. EPTZ-ohjauksella, automaattitarkennuksella ja käännettävällä linssillä saat terävän kuvan ilman manuaalisia säätämisiä.

Sisäänrakennettu linssinsuojus

Pieni yksityiskohta, joka suojaa sinua

UVC20-verkkokamerassa on sisäänrakennettu mekaaninen linssinsuojus, joka suojaa sinua ”epätoivotulta” katselulta.

Haluatko lisätietoja Yealink UVC20 -verkkokamerasta?

Jos haluat lisätietoja Yealink UVC20 -verkkokamerasta tai muista videoratkaisuista, täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.