Unified Communications, Uutisia

Microsoft Teams - tilaratkaisu

Yealink MVC400 on kehitetty erityisesti Microsoft Teams Rooms System -järjestelmää varten. Se tarjoaa tunnistettavan ja intuitiivisen käyttöliittymän, jota käytetään 8 tuuman kosketusnäytöllä. MVC400 on ihanteellinen ratkaisu 6–8 hengen kokoustiloihin.

Täydellinen Microsoft Teams Rooms -kokemus

MVC400 on ihanteellinen ratkaisu pieniin kokoustiloihin. Täydellinen Microsoft Teams Rooms -kokemus 8 tuuman kosketusnäytöllä. 3,5 mm:n miniliitäntä kuulokkeille. USB -kytkentäisen video- ja äänilaitteen 4K-kamera, 133 asteen objektiivi ja automaattinen kehystys varmistavat, että kokouksen osallistujat ovat aina keskipisteessä. Lisäksi video- ja äänilaitteen sisärakennettu kaiutin ja mikrofoni takaavat optimaalisen äänikokemuksen.  Näytön sisältö voidaan jakaa helposti langattomasti Teams-asiakasohjelman ja USB-donglen kautta tai voit jakaa sen USB-C- tai HDMI-kaapelin kautta. Järjestelmää käyttävä PC on MCore Mini-PC, joka voidaan asentaa mukana tulevalla seinäkiinnittimellä kokoustilan näytön taakse tai muuhun sopivaan paikkaan. Tällä tavalla vältetään tarpeettomat kaapelit kokouspöydällä ja myös PC:n aiheuttama melu.

Yksi Yhteinen järjestelmä
USB -videoneuvottelulaite, kosketusnäyttö ja mini-PC

UVC40, USB -videoneuvottelulaite

Virtuaalikokoukset AI-tekniikalla
AI-tekniikka, kuten Auto Framing tai Speaker Tracking, tekee virtuaalikokouksen ääni- ja kuvakokemuksesta luonnollisemman.

20 MP:n kamera laajalla kuvakulmalla
Sisäänrakennetussa kamerassa on 20 MP SONY 1″ CMOS, UHD 4K -laatua. Kaikki kokouksen osallistujat näkyvät ilman kameran säätämistä laajan 133° kuvakulman ansiosta. Jopa hämärissä kokoustiloissa, joissa on heikko valo tai taustavalaistus, kirkkaus säädetään automaattisesti siten, että kokousosallistujat näkyvät selvästi.

Sähköllä toimiva Lens Cap
UVC40:n kamerassa on sähköllä toimiva Lens Cap, joka avautuu automaattisesti, kun videokokous alkaa, ja sulkeutuu, kun laitetta ei käytetä. Se on pieni ominaisuus, mutta on hyvä tietää, etteivät ulkopuoliset pääse ”kurkistelemaan”.   

 

MTouch II,-kosketusnäyttö

Natiivi Microsoft Teams -käyttöliittymä
Ratkaisu on täysin integroitu Microsoft Teamsin kanssa, minkä ansiosta se tarjoaa tunnistettavan ja intuitiivisen käyttöliittymän. Täydellinen kalenterin integrointi neuvottelutilojen varauksiin, one-touch to join, yhteystiedot ja proximity join tekevät Teams Room -järjestelmästä intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen neuvotteluratkaisun.

Sisäänrakennettu liiketunnistin
8 tuumaiseen kosketuspaneeliin on sisäänrakennettu liiketunnistin, joka tunnistaa automaattisesti, kun tilaan tulee yksi tai useampi henkilö. Järjestelmä käynnistyy silloin automaattisesti ja kaikki on valmista Teams -kokousta varten

MCore Mini-PC

Helppo asentaa
MCore Mini-PC on suunniteltu videokokoustiloihin asennettavaksi. Liitännät on suunniteltu helposti asennettavaksi ja suojattavaksi, jonka avulla asentaminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Langaton sisällön jakaminen

WPP20 Wireless Donglen (lisävaruste) avulla sisällön jakaminen on helppoa. Liitä WPP20 tietokoneen USB -porttiin ja jaa sisältöä muille kokouksen osanottajille. Sisällön jakaminen on tietysti mahdollista myös HDMI:n tai USB-C-portin kautta.

Haluatko lisätietoja?

Täytä lomake tästä, jos haluat lisätietoja Yealink MVC400 -ratkaisusta tai muista Microsoft Teams -ratkaisuista. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.