Unified Communications, Uutisia

Videopalkki Microsoft Teams -kokoustiloihin

Yealink A20 on ”all-in-one”-videopalkki Microsoft Teams -kokoustiloihin. Hyvä ratkaisu etenkin pienempiin tiloihin

Helppokäyttöinen, erittäin hyvät ominaisuudet!

Yealink A20 -palkkiin on integroitu Teams-asiakasohjelma, joten se on erittäin helppokäyttöinen. Napsauta tuttua Teams-käyttöliittymää ja videokokous voi alkaa. Katso A20:n ominaisuudet alta. 

 

Tuotteen tekniikka takaa korkealaatuiset virtuaaliset kokoukset
Vaikka Yealink A20 on pieni kooltaan, se on täynnä teknisiä ratkaisuja ja ominaisuuksia, jotka varmistavat virtuaalisten kokousten korkean laadun kaikkialla kokouspöydän ympärillä

Yhteistyö videon kautta on mahdollista
A20-palkin ohjausjärjestelmä perustuu Android 9.0 -versioon. Integroidun Microsoft Teams- tai Zoom-asiakasohjelman ansiosta kaikkia toimintoja voidaan käyttää CTP18 Touch -paneelilla (lisävaruste) tai kaukosäätimellä. A20 tukee sisällön jakamista ja ”whiteboard”-toimintoa, joten kokous voi olla vuorovaikutteinen.

Näe ja tule nähdyksi selvästi 
A20 tuottaa erittäin laadukasta videota Qualcomm SD845 -järjestelmäpiirin ja 20 megapikselin kameran ansiosta. 133 asteen kuvakulman ja automaattisen kirkkauden säädön ansiosta kaikki kokoustilassa olevat näkyvät täysin selvästi ilman kameran säätämistä. 

 

Selkeä ääni on edellytys videokokouksen onnistumiselle
Yksi ehdottomasti tärkeimmistä asioista hyvässä videokokouksessa on äänen selkeys kummassakin päässä. A20-palkissa on 8 MEMS-mikrofoniryhmää, jotka vähentävät melua ja jälkikaikua. AI-tekniikalla, mukaan lukien Auto Framing ja Speaker Tracking, ääni ja kuva tarkennetaan automaattisesti henkilöön, joka puhuu.

Helppo käyttää kätevällä kosketuspaneelilla
Yealink A20 -palkkia voidaan ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä tai mukana voidaan toimittaa myös 8″ kosketuspaneeli. Sinulla on samat mahdollisuudet ohjaukseen kuin PC:n Teams-sovelluksen neuvottelussa, esim. ”liity”, äänenvoimakkuus, sisällön jakaminen, mykistys ja mykistyksen poisto.

Katso lyhyt Yealink A20 esittely

Haluatko lisätietoja Yealink A20 -tuotteesta?

Jos haluat lisätietoja Yealink A20 -tuotteesta tai muista videoratkaisuista, täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.