Unified Communications, Uutisia

Videobar pieniin kokoushuoneisiin tai kotitoimistoon

Yealink A10: Pieni ja kompakti - mutta tehokas!

Kompakti muotoilu ammattimaisilla ominaisuuksilla tekee MeetingBar A10:stä täydellisen pieniin kokoushuoneisiin ja kotitoimistoihin. Asennus on helppoa ja nopeaa, ja muutaman minuutin kuluttua olet valmis pitämään korkealaatuisia virtuaalikokouksia. Olipa käytössäsi sitten Microsoft Teams tai jokin muu viestintäalusta, se on uskomattoman helppo käyttää ja asentaa!


Video ja ääni kokoushuoneen laadulla.

Melkein kuin olisi itse paikalla!

 

4K-kameralla ja 120° näkökentällä tallennat selkeästi kaikki tärkeät yksityiskohdat huoneessa, ja MeetingBar A10 tarjoaa upean värintoiston – kaiken kaikkiaan laadukas kokonaiselämys ja lähes kuin olisit itse paikalla.

 

Yealink A10

MeetingBar A10:n sisäänrakennetut 8 MEMS-säteenmuokkaavat mikrofonit ja kaiuttimet tarjoavat täyden kattavuuden pienissä tiloissa huoletonna, täyden dupleksin äänielämyksen mahdollistaen.

Yealinkin parannettu AI-melunvaimennus parantaa äänikokemusta hyödyntämällä massiivista syvän oppimisen äänitietokantaa taustamelun, häiritsevien näppäimistöjen äänen, hiiren napsautukset ja jalkojen äänet sekä älykkään poistamisen muihin ympäröiviin ääniin, tarjoten kristallinkirkkaan äänenlaadun.

 

Yealink A10 alle 1 minuutissa. Katso video täältä

All-in-One -muotoilu ja Plug and Play -asennus

Kompaktin muotoilun ansiosta IT-administraattorit säästävät paljon vaivaa laitteiden käyttöönotossa ja ylläpidossa. Plug-and-play-toiminnon avulla voit yksinkertaisesti siirtyä seuraavaan kokoukseen kaiken tarvittavan kanssa käden ulottuvilla. Lisäajureita tai ohjelmistoja ei tarvita. Helppo ja tehokas ratkaisu laadukkaiden videokokousten pitämiseen missä tahansa.

Helppokäyttöisyys hienolla kosketusnäytöllä

MeetingBar A10 voidaan ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä, mutta se voidaan myös toimittaa 8 tuuman kosketusnäytöllä (lisävarusteena). Tässä sinulla on samat ohjausmahdollisuudet kuin tietokoneesi Teams-asiakkaassa, esimerkiksi “liity”, äänenvoimakkuus, sisällön jakaminen, mykistys/poiskytkentä jne.

Langaton sisällön jakaminen yhdellä klikkauksella

WPP30 Langaton dongle (lisävaruste) tekee sisällön jakamisesta helppoa. Sinun ei tarvitse asentaa ohjelmistoa tai ajureita. Liitä vain WPP30 USB-porttiin, klikkaa nappia ja olet valmis jakamaan sisältöä 4K/30FPS UHD-laadulla.

Haluatko tietää enemmän Yealink MeetingBar A10:stä?

Jos haluat saada lisätietoa Yealink MeetingBar A10:sta tai muista videoratkaisuista kokoushuoneisiin, täytä tämä lomake, ja otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa.