Unified Communications, Uutisia

Polycom näyttää suuntaa

Polycom nostaa siirrettävät neuvottelupuhelimet uudelle tasolle VoxBoxin avulla. VoxBox on tarkoitettu lähinnä mobiilikäyttäjille ja henkilökohtaiseen käyttöön toimistoissa. Se soveltuu esimerkiksi Skype for Business -kokouksiin. VoxBox yhdistetään helposti Bluetooth-yhteyden tai USB-liitännän avulla. Vaikka se on erittäin pienikokoinen, sitä ei kuule äänestä, koska se tarjoaa HD-äänen ja Polycomin patentoidun NoiseBlock-melunvähennystekniikan.

VoxBoxin etuja

Polycom VoxBox on uusi erittäin pienikokoinen ja suorituskykyinen kaiutinpuhelin. VoxBoxissa nykyaikainen kannettava rakenne yhdistyy langattomaan Bluetooth-yhteyteen, USB-liitäntään ja Polycomin HD Voice -laatuun. Ääni kuuluu erittäin selkeästi, joten kollegoittesi ei tarvitse nojautua eteenpäin kuullakseen tai tullakseen kuulluiksi. Polycom NoiseBlock -melunvähennystekniikka vaimentaa mikrofonin automaattisesti, kun et puhu. Anna silmiesi ja korviesi nauttia ansaitsemastaan laadusta toimistoissa, neuvottelutiloissa ja matkoilla.

Upea ääni ja mikrofonin laatu kaikille osallistujille.
  • Pieni ja tehokas – Vaikka VoxBox on pienikokoinen, se soveltuu ryhmien välisiin keskusteluihin.
  • Helppo yhdistää – Bluetooth ja USB-liitäntä — ohjelmistoa ei tarvitse asentaa.
  • Laadukas ääni – 4 mikrofonin ja kaiuttimen ansiosta vääristymät jäävät vähäisiksi, joten sinä ja keskustelukumppanisi kuulette toisenne heti.
  • Ei taustamelua – Polycom NoiseBlock vähentää mahdollista taustamelua, joten se ei häiritse puhelua.

VoxBox