Nyhed, Unified Communications

Poly Studio X30 ja Studio X50

Poly on lanseerannut kaksi uutta kompaktia videolaitetta, jotka täydentävät Studio -sarjaa. Studio X30 ja X50 sopivat mainiosti pienempii neuvotteluhuoneisiin ja tarjoavat loistavan käyttäjäkokemuksen laitteiden edistyneillä ääni- ja kameraominaisuuksilla, sekä langattomalla materiaalin jaolla.

Poly Studio X30 ja Studio X50


Opimaaliset olosuhteet videotapaamisiin Polyn AI -teknologian avulla
Polyn Studio X30 ja Studio X50 -laitteet on rakennettu hyödyntämään Polyn MeetingAI:n ominaisuuksia, jota poistavat mm. häiritsevät äänet ja mahdollistaa neuvottelussa olevien ihmisten kuvaamisen optimaalisesti tilanteen mukaan.
Polyn AI (Artificial Intelligence) -teknologia mahdollistaa luokkansa parhaimman käyttäjäkokemuksen videoneuvoluiden käyttäjille.

Hankkiudu eroon hankalista kaapeleista Poly TC8 -kosketusnäyttöohjaimen avulla
Poly on julkaissut myös uuden helppo käyttöisen kosketusnäyttöohjaimen, uusi TC8 on tyylikäs 8 -tuumainen korkea resoluution laite, joka sisältää valmiiksi käyttöliittymän Zoom -huoneiden käyttöä varten.
TC8 saa virtansa lähiverkosta PoE:n avulla, jolloin sinun ei tarvitse vetää kuin yksi kaapeli neuvottelupöytään Studio X:n ohjaamiseksi.


Poista häiritsevä melu Polyn AI-teknologialla
Polyn Acustic Fence- ja NoiseBlock AI -teknologiat varmistavat, että taustamelu poistetaan neuvottelusta, jolloin puhe kuuluu häiriöittä videoneuvotteluissa.

Yhteensopiva lähes kaikkien alustojen kanssa

Funktioner Poly StudioX Version3

Studio X30 verrattuna Studio X50:een

Poly Studio X30 on optimaalinen pieniin kokoushuoneisiin, tukee 4K Ultra HD -videota ja siinä on sisäänrakennettu langaton näytönjako kompaktissa muodossa.

Poly Studio X50 parantaa kokouskokemusta keskikokoisissa kokoustiloissa, joissa on useita mikrofoneja ja kaiuttimia, ja se voidaan kytkeä kahteen ruutuun.

Poly Studio X30 versus Poly Studio X50 Poly Studio X30 Poly Studio X50
Native Zoom Interface (Zoom Mode) X X
H.323 / SIP (Poly Video Mode) X X
4K camera with automatic framing and tracking X X
NoiseBlockAI X X
Wireless Content Sharing X X
Number of Speakers 1 (mono) 2 (stereo)
Poly TC8 available for easy touch control X X
Monitors Supported 1 2
Recommended number of participants Up to 6 Up to 10
Camera Zoom 4x 5x

Poly NFR -ohjelma.

Asiakasdemo on hieno työkalu myyntiprosessissa. Kun potentiaaliselle asiakkaalle annetaan mahdollisuus nähdä ja koskettaa tuotetta, he ovat usein vakuuttuneita siitä, että laatu ja käyttäjäystävällisyys ovat ensiarvoisen tärkeitä. Poly-demolaiteohjelman avulla kumppanit voivat ostaa demo- / testituotteita erikoishintaan.

Täytä lomake, jos haluat NFR-hinnan Studio X30:lle ja/tai X50:lle