Unified Communications

Microsoft Teams -videoratkaisut Yealinkiltä

Yealinkillä on täydellinen video- ja ääniratkaisujen valikoima, jotka kaikki ovat Microsoft Teams -sertifioituja. Löydät helposti käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan ratkaisun, olipa sitten kyseessä suuri kokoustila tai yhden hengen työhuone.

 

Saumaton integrointi Microsoft Teamsin kanssa

Yealink on täysin integroitu Microsoft Teamsin kanssa, minkä ansiosta se tarjoaa tunnistettavan ja intuitiivisen käyttöliittymän. Täydellinen kalenterin integrointi neuvottelutilojen varauksiin, one-touch to join, yhteystiedot ja proximity join tekevät Teams Room Systemsistä intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen neuvotteluratkaisun. Varaa tila Teams-kokoukselle tai etsi vapaa tila ja siirrä kokous kannettavasta tietokoneesta kokoustilan Teams Room System -järjestelmään. Näytön sisältö on helppo jakaa Teams-asiakasohjelman, langattoman USB-donglen tai HDMI-ulostulon kautta. Yealink vastaa kaikkiin neuvottelutarpeisiin pienistä ryhmätyöhuoneista monikamerajärjestelmillä varustettuihin auditorioihin ja luokkahuoneisiin. Käyttäjät arvostavat helppokäyttöisyyttä, hyvää äänenlaatua ja etenkin korkealaatuista videokuvaa. Yealink Device Management -ympäristö antaa IT-osastolle aina näkymän kaikkiin yrityksen Teams Room System -kokoustiloihin sekä niiden tilatiedot.

.

 

 

 

 

 

Ratkaisut kaikentyyppisiin kokoustiloihin.
Kotitoimistot tai ryhmätyötilat.

VP59

Videopuhelin, jossa on Microsoft Teams -asiakasohjelma.

Kotitoimistot tai ryhmätyötilat

VC210

Microsoft Teams Collaboration Bar pieniin ryhmätyötiloihin tai kotitoimistoihin.

Pieniin kokoustiloihin tai ryhmätyötiloihin.

MVC300

Täydellinen Microsoft Teams Room -kokemus, 8 tuuman kosketusnäyttö.

Keskikokoisiin kokoustiloihin

MVC500

Keskikokoisiin kokoustiloihin. Täydellinen Microsoft Teams Room -kokemus.

Suuriin kokoustiloihin

MVC800

Suuret kokoustilat. Täydellinen Microsoft Teams Room -kokemus.

Erittäin suuret kokoustilat.

MVC900

MVC900 sopii erityisesti esim. auditorioihin ja luokkahuoneisiin.

Til hjemmekontoret eller "huddle rooms".

Yealink VP59

Videopuhelin, jossa on 8 tuuman näyttö, HD-kamera ja liitäntä ulkoiselle näytölle. Tämä videopuhelin toimii hyvin sekä työpöydällä että pienessä kokoustilassa. Kamera kytketään jompaankumpaan kahdesta USB-portista, joten se voidaan siirtää helposti myös ulkoiseen näyttöön, joka kytketään puhelimen HDMI-ulostuloon. Toinen USB-portti mahdollistaa CP900-kaiutinpuhelimen kytkemisen paremman kokouskokemuksen saamiseksi. USB-porttia voidaan käyttää tietysti myös kuulokkeille. VP59 on Android-puhelin, jossa on Microsoft Teams -asiakasohjelma, ja se tarjoaa täydellisen Teams-kokemuksen nopealla pääsyllä kalenterisi kokouksiin ja kaikkiin yhteystietoihisi.

 • 8” touch (1280 x 800)
 • HD voice
 • Noise Proof Technology
 • Indbygget Bluetooth og 2,4Ghz/5Ghz Wi-fi
 • 2x USB-port til kamera, headset, speakerphone.
 • 1x HDMI-out
 • PoE
 • 2x gigabit ethernet switch
 • Android based

Yealink VC210

Microsoft Teams Collaboration Bar pieniin ryhmätyötiloihin tai kotitoimistoihin. Nopein ja helpoin tapa luoda jatkuvasti käytettävissä oleva Microsoft Teams -kokoustila. 4K-laajakulmakamera ja automaattinen kehystys varmistavat, että kokouksen osallistuja on aina keskipisteessä. Virransyöttö PoE:n kautta, joten ulkoisista virtalähteistä ei tarvitse huolehtia. Tukee myös kosketusnäytön käyttöä USB-portin kautta, jolloin käytöstä tulee mahdollisimman helppoa ja intuitiivista. Lisäksi mukana on CP900-kaiutinpuhelin, jolloin mikrofoni voidaan tuoda kokouspöydälle optimaalisen äänenlaadun saamiseksi. Collaboration Bar -palkkeihin soveltuva VC210 on Android-puhelin, jossa on Microsoft Teams -asiakasohjelma. Kaukosäädin ja 230 V:n PSU mukana.

 • 4K kamera med 120-grader objektiv
 • Noise supression
 • 1x HDMI-out (understøtter CEC)
 • 2x USB-porte
 • 1x line-out
 • Indbygget Bluetooth og 2,4Ghz/5Ghz Wi-fi
 • PoE-forsynet
 • 1x 10/100Mbit ethernet port

Yealink MVC300

MVC300 on erinomainen ratkaisu pieniin ryhmätyötiloihin. Täydellinen Microsoft Teams Room -kokemus, 8 tuuman kosketusnäyttö, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. 4K-kamera, 120 asteen objektiivi ja automaattinen kehystys varmistavat, että kokouksen osallistujat ovat aina keskipisteessä. CP900-kaiutinpuhelin tuo kaiuttimen ja mikrofonin kokouspöytään optimaalisen äänenlaadun saamiseksi. Näytön sisältö voidaan jakaa helposti langattomasti Teams-asiakasohjelman ja USB-donglen kautta tai voit jakaa sen HDMI-kaapelilla. Järjestelmää käyttävä PC on Intel NUC Min-PC, joka voidaan asentaa mukana tulevalla seinäkiinnittimellä kokoustilan näytön taakse tai muuhun sopivaan paikkaan. Tällä tavalla vältetään tarpeettomat kaapelit kokouspöydällä ja myös PC:n aiheuttama melu.

Yealink MVC500

MVC500 on täydellinen keskikokoisiin (6–8 hengen) kokoustiloihin. Täydellinen Microsoft Teams Room -kokemus, 8 tuuman kosketusnäyttö. PTZ-kamera, jossa on 5-kertainen optinen zoomi. Käyttäjät voivat itse hallita kameran kohdistamista kosketusnäytön erityisen Yealink Room Control -laajennuksen avulla. Järjestelmään voidaan liittää jopa 4 langallista tai 4 langatonta pöytämikrofonia, jotta kaikkien ääni kuullaan selkeästi. Lisäksi mukana tulee myös soundbar-kaiutinpalkki. Näytön sisältö voidaan jakaa helposti langattomasti Teams-asiakasohjelman ja USB-donglen kautta tai voit jakaa sen HDMI-kaapelilla. Järjestelmää käyttävä PC on Intel NUC Min-PC, joka voidaan asentaa mukana tulevalla seinäkiinnittimellä kokoustilan näytön taakse tai muuhun sopivaan paikkaan. Tällä tavalla vältetään tarpeettomat kaapelit kokouspöydällä ja myös PC:n aiheuttama melu.

Yealink MVC800

MVC800 on erinomainen ratkaisu suuriin (6–12 hengen) kokoustiloihin. Täydellinen Microsoft Teams Room -kokemus, 8 tuuman kosketusnäyttö. PTZ-kamera, jossa on 12-kertainen optinen zoomi. Käyttäjät voivat itse hallita kameran kohdistamista kosketusnäytön erityisen Yealink Room Control -laajennuksen ansiosta. Järjestelmään voidaan liittää jopa 6 langallista tai 4 langatonta pöytämikrofonia, jotta kaikkien ääni kuullaan selkeästi. Lisäksi mukana tulee myös soundbar-kaiutinpalkki. Näytön sisältö voidaan jakaa helposti langattomasti Teams-asiakasohjelman ja USB-donglen kautta tai voit jakaa sen HDMI-kaapelilla. Järjestelmää käyttävä PC on Intel NUC Min-PC, joka voidaan asentaa mukana tulevalla seinäkiinnittimellä kokoustilan näytön taakse tai muuhun sopivaan paikkaan. Tällä tavalla vältetään tarpeettomat kaapelit kokouspöydällä ja myös PC:n aiheuttama melu.

Yealink MVC900

MVC900 sopii erityisesti auditorioihin ja luokkahuoneisiin. Täydellinen Microsoft Teams Room -kokemus, 8 tuuman kosketusnäyttö. Jopa 9 PTZ-kameraa, joissa on 12-kertainen optinen zoomi. Käyttäjät voivat itse hallita kameran kohdistamista riippumatta siitä, missä kohtaa tilaa se on. Kosketusnäytön erityisen Yealink Room Control -laajennuksen avulla käyttäjä voi valita kameran esiasetuksen kaikkiin kytkettyihin kameroihin. Järjestelmässä voi olla jopa 6 langallista pöytämikrofonia tai siihen voidaan liittää ulkoinen mikrofonijärjestelmä RCA-liittimien kautta, jotta kaikkien ääni kuuluu selkeästi. Lisäksi mukana tulee myös soundbar-kaiutinpalkki. Näytön sisältö voidaan jakaa helposti langattomasti Teams-asiakasohjelman ja USB-donglen kautta tai voit jakaa sen HDMI-kaapelilla. Järjestelmää käyttävä PC on Intel NUC Min-PC, joka voidaan asentaa mukana tulevalla seinäkiinnittimellä kokoustilan näytön taakse tai muuhun sopivaan paikkaan.

Haluatko lisätietoja?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja Yealink-mahdollisuuksista, ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin teknisiin kysymyksiisi sekä hinta- ja toimitustiedusteluihin. Voimme myös järjestää tapaamisen kanssasi ilman, että se sitoo sinua mihinkään.