Partner

Trellix

Trellix tietää enemmän kyberuhista kuin mikään muu toimija

Trellix tietää enemmän kyberuhista kuin mikään muu toimija

FireEyen hankinnan myötä SEC DATACOM pystyy nyt myös myymään Trellixin tuotevalikoimaa ja antamaan neuvontaa niiden osalta. FireEyen lisäksi myös McAfee on osa Trellixiä.

Trellix

Trellix tarjoaa laitteistoja, ohjelmistoja ja palveluja, joilla voidaan ehkäistä ja havaita kyberhyökkäyksiä, suojautua haittaohjelmilta ja analysoida tietoturvariskejä.

Tuore, uusi lähestymistapa turvallisuuteen

Dynaamiset uhat edellyttävät mukautuvaa suojausta. Kyberrikollisten muuttuessa älykkäämmiksi myös tietoturvan on oltava älykkäämpi.

Trellixiltä saat elävän XDR-arkkitehtuurin, joka mukautuu uhkatekijöiden nopeuden mukaan ja tarjoaa kehittynyttä kyberuhkatiedustelua. Trellix tarjoaa uuden lähestymistavan turvallisuuteen, jokainen organisaatiossa voi luottaa turvalliseen toimintaan joka päivä.

Trellix-alusta
Vähennä aikaa, kustannuksia, monimutkaisuutta ja riskejä alan kattavimman ja avoimimman sisäänrakennetun kyberturvallisuusalustan avulla. Trellix tarjoaa kaiken XDR:stä, palveluista markkinoiden johtavaan Threat Intelligence -tiedusteluun, yhtenäisen alustan kautta.

 

 

 

Lataa Gartnerin Laajennetun havaitsemisen ja reagoinnin markkinaopas 2023

Lataa Gartnerin Laajennetun havaitsemisen ja reagoinnin markkinaopas 2023

Haluatko tietää lisää?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella mahdollisuuksista Trellix kanssa, täytä lomake tästä. Olemme valmiita vastaamaan vaativiin teknisiin kysymyksiin, hinta- ja toimitustiedusteluihin tai tapaamaan sinut sitoumuksetta ja keskustelemaan siitä, miten voimme auttaa sinua.