Partner

Spectralink

Langattomat viestintäratkaisut

Spectralink toimittaa kristallinkirkkaan äänen varmistavia mobiililaitteita kaikkialle, missä niitä tarvitaan.

Spectralink toimittaa yrityksille mobiiliteknologiaa. Ne tarjoavat selkeää ääntä ja tehokkaita yhteyksiä, joihin voi luottaa. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja esimerkiksi terveydenhoito-, vähittäiskauppa- ja logistiikka-alan tarpeisiin.

Spectralink auttaa älykkäillä Wi-Fi- ja DECT-ratkaisuillaan (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) selviytymään päivittäisistä tehtävistä tehokkaammin.

Spectralinkin tuotteet ovat erittäin vankkatekoisia, joten ne selviytyvät vaativimmissakin työympäristöissä.

Spectralink räätälöi ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin alusta loppuun ja vieläkin pidemmälle, koska tuki esimerkiksi vastaa kysymyksiin.

Thorshavnin aluesairaala – Spectralink-menestystarina

Spectralink laajensi Thorshavnin sairaalan DECT-verkon peittoaluetta. Vanha järjestelmä oli epävakaa ja peittoalueeltaan rajoittunut. Tämä aiheutti henkilöstölle hankaluuksia.

Siksi käytössä oleviin järjestelmiin integroitiin Spectralinkin tuotteita. Niiden avulla DECT-järjestelmä voidaan tarvittaessa skaalata, joten se kestää pitkälle tulevaisuuteen.

”The old system proved to be extremely labor and cost intensive when we wanted to expand or improve network coverage. With the Spectralink solution, it’s much easier to expand the coverage area. And that’s important to us as it makes the solution future-proof.”

 

– Einar Venned, Department Manager, Landssygehuset in Thorshavn

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella Spectralink-mahdollisuuksista, ota meihin yhteys. Vastaamme mielellämme hinta- ja toimitustiedusteluihin sekä hankaliinkin teknisiin kysymyksiin. Tai sovitaan mihinkään velvoittamattomasta neuvottelusta, niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua.

Puh.        +358 50 555 3869

Sähköpostiosoite:   info@secdatacom.fi