Partner

Secureworks

Varmistamme tietoturvan – ylittämättä tietoturvabudjettia

Secureworks tarjoaa käyttöösi kattavan valikoiman tietoturvaratkaisuja ja -palveluita riippumatta siitä, toimitko jälleenmyyjänä vai tarjoatko asiantuntijapalveluita. Samalla hyödyt alan johtaviin kyberturvallisuuden toimijoihin kuuluvan yrityksen vuosien kokemuksesta.

Tietoturva-asiantuntijoiden puute ja jatkuvasti lisääntyvät uhat

Useimmat tietoturva-alan ammattilaiset ovat yhtä mieltä siitä, että uhkien tunnistaminen ja niihin reagoiminen on nykyään haastavampaa kuin esimerkiksi vielä kaksi vuotta sitten. Tärkeimpiä syitä tähän ovat: lisääntyneet tietoturvauhat, suurentuneet hyökkäyspinnat, monet valittavissa olevat työkalut ja yleinen tietoturvaresurssien puute. Kaiken tämän ratkaisee Secureworks Taegis™ ManagedXDR -ratkaisu.

Secureworks Taegis™ ManagedXDR on täysin hallittu tietoturvaratkaisu, joka tarjoaa tunnistuksen ja reagoinnin 24/7 avoimen alustan kautta kattavan Threat Intel -ratkaisun avulla:

  • Pienennä riskejäsi ja suojaa asiakkaidesi sijoituksia räätälöidyllä MDR-lähestymistavalla, joka on suunniteltu vastaamaan heidän tarpeisiinsa.
  • Saat yhteyden tietoturva-asiantuntijoihin sekunneissa 24/7 live-chatin kautta.
  • Saat apua silloin, kun tarvitset sitä.
Parempi näkyvyys, vähemmän häiriöitä ja nopea puolustautuminen

Secureworksin yhteistyökumppanina saat käyttöösi huippuluokan tietoturvaratkaisut, jotka antavat sinulle ja asiakkaillesi seuraavat edut:

  • Parempi näkyvyys: 98 % Secureworksin asiakkaista huomaa arvon 60 päivän kuluessa
  • Vähemmän häiriöitä ja monimutkaisuutta: 310 miljardia tapahtumaa päivittäin, 99,99 % ratkaistaan alustalla.
  • Nopea puolustautuminen: Secureworksin Security Operations Centerit ylläpitävät yli 3 000 sertifikaattia.

Forresterin ja IDC:n tunnustukset

Secureworks on alan tunnustettu toimija palkitun XDR-ohjelmiston, tunnistamiskokemuksen sekä yli 20 vuoden toiminnan ansiosta. Secureworksille annettuja tunnustuksia ovat mm. The Forrester Wave: Strong Performer Managed Detection and Response 2023 ja IDC MarketScape: Leader U.S. Managed Detection.

Haluatko tietää lisää?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella mahdollisuuksista Secureworks kanssa, täytä lomake tästä. Olemme valmiita vastaamaan vaativiin teknisiin kysymyksiin, hinta- ja toimitustiedusteluihin tai tapaamaan sinut sitoumuksetta ja keskustelemaan siitä, miten voimme auttaa sinua.