Partner

Ruckus Wireless

Outstanding Wireless

Ruckus Wireless tarjoaa markkinoiden innovatiivisinta antenniteknologiaa. Muut valmistajat uskovat vapaasti säteileviin antenneihin, mutta Ruckus Wireless menestyy mukautuvan antenniteknologiansa ansiosta. Sen ansiosta tukiasemien sisäiset antennipaneelit voivat suuntautua ottamaan vastaan yksittäisten käyttäjien signaalit, joten suorituskyky nousee täysin toiselle tasolle kuin perinteisissä tukiasemissa.

Langattomia verkkoratkaisuja toimistoihin, kouluihin, hotelleihin, konferenssikeskuksiin ja moniin muihin paikkoihin.

Myönnetään, että Ruckus ei välttämättä ole edullisin ratkaisu, mutta kuka haluaa käyttää epävakaata ja hidasta WiFi-yhteyttä? Kun halutaan vakaata ja nopeaa WiFi-verkkoa, joka skaalautuu helposti useille sadoille tuhansille käyttäjille, Ruckus Wireless on oikea ratkaisu.

Ruckus Wireless painii täysin omassa sarjassaan ainutlaatuisen antenniteknologian ja intuitiivisen järjestelmänhallinnan ansiosta. Yrityksissä, kouluissa ja hotelleissa eri puolilla maailmaa on jo havaittu sen tuottama lisäarvo. Autamme mielellämme etsimällä referenssejä, jotka kertovat Ruckus-kokemuksistaan.

Verkko
Ruckus päihittää kilpailijat jälleen!

Ei ole mikään salaisuus, että videokuvan siirtäminen langattomissa verkoissa voi olla hankalaa. WiFi-tekniikan edelläkävijöiden joukkoon kuuluva Divergent Dynamics on testannut viiden valmistajan laitteiden suorituskykyä virtautettaessa videokuvaa 30–60 vastaanottajalle. Ruckus oli ainoa valmistaja, joka selviytyi haasteesta. Ei mikään yllätys.

Asiakascase
Wi-Fi 33 000 samanaikaiselle käyttäjälle

Bella Center Copenhagen on Pohjoismaiden suurin messu- ja kongressikeskus 121 800 neliömetrinsä ja 48 pysyvän kokoustilan ansiosta.

Hotel Bella Sky avattiin keväällä 2011. Siellä on 814 huonetta. Pian huomattiin, että Bella Centerin silloinen WiFi-ratkaisu ei täytä vaatimuksia. Ciscon toimittamaa verkkoa voi käyttää enintään 7 500 samanaikaista käyttäjää. Tämä määrä vastasi 37,5 % Bella Centerin kapasiteetista. Konferenssien aikana Bella Centerin langattomat tukiasemat eivät selviytyneet kuormituksesta. Lisäksi hidas ja epävakaa yhteys harmitti monia hotellin asukkaita. Bella Centerin johto päätti, että vaihtoehtoinen ratkaisu täytyy ottaa käyttöön pian.

Lue koko case-esimerkki, niin huomaat, miten SEC DATACOM ja Ruckus ratkaisivat Bella Centerin ongelman.

Hyviä syitä ryhtyä Ruckus-kumppaniksi

On monta hyvää syytä ryhtyä SEC DATACOM- ja Ruckus-kumppaniksi:

 • Ainutlaatuinen teknologia ja suorituskyky
  Markkinoiden innovatiivisin antenniteknologia
 • Erottuu kilpailijoista
  Markkinoiden innovatiivisin antenniteknologia
 • Houkutteleva kumppaniohjelma
  Erikoishintoja esittelytuotteista ja kauppojen rekisteröimisestä
 • Tuotamme lisäarvoa kaikissa Pohjoismaissa
  SEC DATACOM -kumppanina saat tueksesi tiimin, joka auttaa tekemään hyviä kauppoja. Saat teknistä ja kaupallista pre-sale-, logistiikka- ja asennusapua sekä tukea koko myyntiprosessin aikana.

Ruckus partner program

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella Ruckus-mahdollisuuksista, ota meihin yhteys. Vastaamme mielellämme hinta- ja toimitustiedusteluihin sekä hankaliinkin teknisiin kysymyksiin. Tai sovitaan mihinkään velvoittamattomasta neuvottelusta, niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua.

Puh.        +358 50 555 3869

Sähköpostiosoite:   info@secdatacom.fi