Partner

Rapid7

IT-turva on integroitu päivittäiseen toimintaan

Haavoittuvuuksien hallinta, käyttäytymisanalyysi loppukäyttäjien osalta, penetraatiotestaus ja paljon muuta

Kaikki Rapid7:n ratkaisut rakentuvat kolmen keskeisen osa-alueen ympärille: Tiedon keräys, priorisointi ja korjaaminen. Tavoitteena on tehdä viestin ymmärtäminen ja välittäminen helpommaksi. Sekä InsightVM:n että Nexpose-ratkaisun osalta nämä kolme osa-aluetta kattavat tyypillisen haavoittuvuuksien hallinnan elinkaaren. Asiakkaiden kanssa keskustellaan siitä, miten he keräävät tietoja, miten he priorisoivat niitä ja miten he korjaavat haavoittuvuuksia.

IT-asiantuntijat käyttävät usein paljon aikaa tarkastellessaan organisaatioiden verkkoja sisäpuolelta ymmärtääkseen erilaisia riskejä ja niiden alkuperää. Hakkerit tarkastelevat organisaatioita eri näkökulmasta löytääkseen helpoimmat tavat tunkeutua organisaatioihin. Rapid7:n Sonar-teknologia tekee laajoja tutkimuksia internetissä eri palveluiden ja protokollien osalta saadakseen tietoa haavoittuvuuksille altistumisesta maailmanlaajuisesti.

Rapid7:n haavoittuvuuksien hallintaratkaisu: InsightVM

InsightVM on Rapid7:n Nexpose Vulnerability Management Technologyn syvempi integrointi Insight-alustaan. InsightVM tarjoaa reaaliaikaista haavoittuvuuksien hallintaa ja analyysejä, mukaan lukien Live-hallintanäkymät, agentit ja korjaustyönkulut. InsightVM skannaa koko verkon tietoturva-aukkojen varalta ja auttaa organisaatioita priorisoimaan kriittisimmät haavoittuvuudet. Näin organisaatio saa oikeat tiedot oikeille henkilöille, jotta he voivat korjata haavoittuvuudet nopeasti.

Rapid7 InsightVM – hyvä investointi

Forrester Consultingin riippumattomassa tutkimuksessa todetaan, että Rapid7:n haavoittuvuuksien hallintateknologian InsightVM:n käyttäminen kyberturvallisuushyökkäysten torjuntaan on hyvä investointi. Faktat osoittavat, että InsightVM on tehokas tietoturvatyökalu ja sijoitus maksaa itsensä nopeasti takaisin. Forrester arvioi, että asiakkaasi voivat saada jopa 342 prosentin tuoton sijoitetulle pääomalle (ROI).

InsightIDR yhdistää käyttäjäkäyttäytymisen analysoinnin, päätepisteen tunnistamisen ja automaattiset ”ansat”, jotta tunkeilijat voidaan havaita ja pysäyttää hyökkäyssyklin alkuvaiheessa, ennen kuin ne iskevät kriittisiin kohteisiisi. Jokainen hälytys käynnistää automaattisesti tutkimuksen kaikista ”huomionarvoisista” tapahtumista, jotka liittyvät käytössä oleviin resursseihin ja käyttäjiin. Näin saadaan nopeasti konteksti, joka auttaa ymmärtämään tapahtumaa ennen ja jälkeen hälytyksen, ja asiakas voi vahvistaa ja priorisoida tutkimuksen. InsightIDR:n SIEM-ominaisuuksien ansiosta lokien haku on helpompaa.

Forrester Consultingin mukaan Rapid7 InsightIDR:n ROI on jopa 4,5-kertainen

Forresterin Total Economic Impact -raportin mukaan asiakkaasi voivat saada Rapid7 InsightIDR:n avulla jopa 4,5-kertaisen ROI-tuoton. Anna asiakkaillesi mahdollisuus saada loistava havaitsemis- ja reagointiratkaisu – samalla kun he tekevät loistavan investoinnin.

Haluatko tietää enemmän?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella Rapid7 mahdollisuuksista, täytä lomake täällä, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!