Partner

Digi

4G-reitittimet, yhdyskäytävät ja konsolipalvelimet

Nykyään koneet keskustelevat keskenään kriittisimmissäkin käyttökohteissa Digin tarjoamien ratkaisujen avulla.

Turvallisia reitittimiä ja yhdyskäytäviä kriittisiin käyttökohteisiin

SEC DATACOM on ollut Digin kumppani vuodesta 1998 alkaen. Siksi Digi kuuluu SECin vanhimpien edustusten joukkoon. Digi toimitti jo tuolloin teknologiaa, jonka avulla varmistetaan laitteiden sekä laitteiden ja ihmisten välinen yhteydenpito. Tuolloin Internet of Things oli vielä tuntematon käsite.

Langattomien tiedonsiirtoteknologioiden kehityttyä Digi keskittyy nykyään RF-moduulien lisäämiseen jo tuotantolinjoilla, yhdyskäytäviin ja mobiilireitittimiin toiminnan kannalta kriittisten tietoliikenneinfrastruktuurien saamiseksi aikaan

Digi tekee nykyään työtä, jonka avulla koneet saadaan tekemään työtä. Olosuhteet ovat usein erittäin vaativia esimerkiksi öljyteollisuudessa, sairaaloissa, ruuhkaisilla moottoriteillä, tehtaissa, vähittäiskaupassa ja muissa ympäristöissä. Digi yhdistää miljoonat tunnistimet, venttiilit ja komponentit, jotta toiminnan kannalta kriittiset infrastruktuurit toimivat. Digi toimittaa koneiden väliseen (M2M) tietoliikenteeseen, etähallintaan ja ohjaukseen tarkoitettuja ratkaisuja kriittisiin käyttökohteisiin.

Nykyään M2M ja Internet of Things herättävät paljon huomiota, mutta Digille on kyse Internet of Getting Things Done -maailmasta.

Yhteydenotto

 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella Digi-mahdollisuuksista, ota meihin yhteys. Vastaamme mielellämme hinta- ja toimitustiedusteluihin sekä hankaliinkin teknisiin kysymyksiin. Tai sovitaan mihinkään velvoittamattomasta neuvottelusta, niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua.

Puh.        +358 50 555 3869

Sähköpostiosoite:   info@secdatacom.fi