Partner

Bitdefender

Suojaa yli 500 miljoonaa käyttäjää päivittäin

Bitdefender on kehittänyt yhden maailman nopeimmista ja tehokkaimmista ohjelmistoturvaratkaisuista nimeltään GravityZone, joka suojaa päivittäin yli 500 miljoonaa käyttäjää. Bitdefender Business Solutions -ratkaisuja on saatavilla kolme: Business Security, Advanced Business Security ja Enterprise Security.

Paljon enemmän kuin ”perinteinen” virustorjunta

Bitdefender on enemmän kuin ”perinteinen” virustorjunta. Bitdefender tarjoaa edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten CPU-tason uhkien havaitsemisen yhteistyössä Intelin kanssa, tiedostojen ja objektien emuloinnin hiekkalaatikkoympäristössä ja kehittyneen tekoälyn, joka osaa ennustaa seuraavat vaiheet.

Koska Bitdefender on ainoa yritys virustorjunta-alalla, joka on kehittänyt patentoidun tekniikan (BHAVE®), on monien maailman tunnetuimpien Bitdefenderin tekniikkaan perustuvien virustorjuntamerkkien OEM-kumppani.

Riippumattomat organisaatiot AVTEST ja AVComparatives ovat jo viitenä peräkkäisenä vuonna asettaneet Bitdefenderin tietoturvaohjelmistot markkinoiden tehokkaimmiksi. Vuonna 2001 perustettu Bitdefender on nykyään edustettuna yli 100 maassa, ja sillä on toimipisteitä muun muassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Ranskassa. Se tekee yhteistyötä myös joidenkin maailman suurimpien IT-yritysten, kuten IBM:n ja Virgin Median, kanssa.

 

 

Bitdefender GravityZone – nyt integroituna Nutanix Prismaan

Bitdefenderin pilvipohjainen workload-suojausalusta GravityZone integroituu nyt Nutanix Prism -hallintaratkaisuun. Samalla Bitdefender ilmoittaa myös GravityZone Calm Marketplace -suunnitelman lanseerauksesta.

Haluatko tietää enemmän?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella Bitdefender mahdollisuuksista, täytä lomake täällä, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!