Partner

Barracuda Networks

Kattava suojaus työntekijöille, tiedoille ja liiketoiminnalle

Barracuda Networks

Barracuda Networks tarjoaa toimialan parhaimpia ja kustannustehokkaimpia IT-ratkaisuja verkko- ja sovellustietoturvaan, sähköpostin suojaukseen, tietosuojaan, varmuuskopiointiin ja arkistointiin sekä suoraa 24/7-asiakastukea. Palkittu tietoturva- ja tietosuojaratkaisujen valikoima tukee laitteistopohjaisia, virtuaalisia ja pilvipohjaisia IT-ympäristöjä. Sen avulla kaikenkokoisten organisaatioiden on helppo työskennellä kokonaisvaltaisen tietoturvastrategian parissa, joka kattaa heidän verkkonsa, sovelluksensa ja sähköpostinsa kaikki osa-alueet. Se helpottaa siirtymistä paikallisesta infrastruktuurista hybridi-infrastruktuuriin ja sitten 100-prosenttisesti pilvipohjaiseen infrastruktuuriin.

Barracudan ratkaisuja käyttää yli 150 000 yritystä ja organisaatiota maailmanlaajuisesti. Barracudan tekniikoita käyttävät Tanskassa mm.: Finanstilsynet, FOA, Frederiksbergin kunta, Magasin du Nord ja Bella Center. Barracudalla on selkeä kanavastrategia, ja se jakaa ratkaisujaan yli 5 000 kumppanin kautta. Toiminta kattaa myös kaikki toimialat, kriittiset infrastruktuurit, tietoturvan ja elintarvike- ja lääketeollisuuden, jotka käsittelevät tietoturva-asetuksen mukaisia arkaluonteisia tietoja. Jos tarvitset lisätietoja Barracudasta, ota yhteyttä!

Teidänkin yrityksestä Barracuda MSP – se kannattaa

Barracuda rakentaa liiketoimintansa yhden mission ympärille – se haluaa tehdä Barracuda MSP:ksi ryhtymisestä helppoa. Barracuda auttaa MSP-asiakkaitaan menestymään tarjoamalla alan johtavia tietoturva- ja tietosuojaratkaisuja tarkoitusta varten kehitetyn MSP-alustan kautta.

Barracudan sähköpostin tietoturvaratkaisut

Haluatko tietää enemmän?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella Barracuda Networks mahdollisuuksista, täytä lomake täällä, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!