Partner

AudioCodes

IP-puheluratkaisut

Markkinoiden johtava IP-puheluratkaisuiden toimittaja

AudioCodes on markkinoiden johtava IP-puheluratkaisujen toimittaja. Valikoima kattaa yhdyskäytävät analogisilla ja ISDN-liitännöillä, VoIP session border controller -ratkaisut ja puheluiden tallentamisen.

AudioCodes on Microsoftin sertifioima Microsoft Unified Communication -asennuksia varten .

Case - Grupo Familia

Kolumbialainen Grupo Familia valmistaa esimerkiksi hygieniatuotteita. Tässä yrityksessä huomattiin, että sen sisäinen viestintäjärjestelmä ei täytä henkilöstön tarpeita ja vaatimuksia. Siksi se valitsi yhteistyössä AudioCodesin kanssa integroidun Microsoft Skype for Business -ratkaisun, jotta tuottavuutta voidaan parantaa sisäisellä ja ulkoisella viestinnällä. Lisäksi se on yhteensopiva nykyisten analogisten yhteyksien kanssa.

“A major advantage of deploying the AudioCodes Mediant 1000 was that we were able to standardize on a single platform that can be utilized in a variety of scenarios.”

– Juan Esteban Jaramillo Jiménez, IT Manager Grupo Familia

Audicodes Case Pic

Yhteydenotto

 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella AudioCodes-mahdollisuuksista, ota meihin yhteys. Vastaamme mielellämme hinta- ja toimitustiedusteluihin sekä hankaliinkin teknisiin kysymyksiin. Tai sovitaan mihinkään velvoittamattomasta neuvottelusta, niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua.

Puh.        +358 50 555 3869

Sähköpostiosoite:   info@secdatacom.fi