Partner

Ivanti

The power of Unified IT

Suojaa liiketoiminnan päätepisteet, luo yleiskuva toiminnoista ja pienennä kustannuksia Ivantin Unified IT -ratkaisuilla

 

IT-ammattilaisia pommitetaan jatkuvasti tiedoilla. Työkalujen ja tiimien välisen viestinnän puute lisää tietoturvariskejä sekä kustannuksia, hidastaa vasteaikoja ja jättää käyttäjät sekä yrityksen alttiiksi vaaroille. Ivanti muuttaa IT-toimintaa hajottamalla IT-säilöt luodakseen näkyvyyttä, jakamalla dataa työkalujen ja tiimien välillä sekä luomalla automatisoituja vastauksia yrityksen IT-ympäristön hallitsemiseksi.

Ivanti tarjoaa tuotenimen ”Unified IT” alla kattavan valikoiman ratkaisuja, jotka erilaisten teknologioiden avulla yksinkertaistavat digitaalisten työpaikkojen ja päätepisteiden käyttöä ja hallintaa.

 

 

Autamme sinua mielellämme!

SEC DATACOM on ylpeä yhteistyöstään Ivantin kanssa Pohjoismaissa! Tämä tarkoittaa myös sitä, että tunnemme hyvin heidän Unified IT -ratkaisunsa. Kaikella vaatimattomuudella meillä on vahva tekninen ja liiketaloudellinen tietotaito. Meillä on oikeat henkilöt, jotka auttavat sinua koko myyntiprosessissa tai osassa sitä, kuten:

  • Tekninen ennakkomyynti
  • Suunnittelu, asennukset ja määritykset
  • Osallistuminen neuvotteluihin sinun ja asiakkaidesi kanssa
  • Markkinointipalvelut, jotka lisäävät yrityksesi palvelujen kysyntää sekä toimintojen yhteisrahoitus

Ivanti Unified Endpoint Manager

Ivanti Unified Endpoint Manager
Yhtenäinen ratkaisu kaikkien laitteiden ja käyttäjäprofiilien hallintaan.

Ivanti Endpoint Manager - sovelluksella hallitset kaikkia päätepisteitä ja käyttäjäprofiileja keskitetysti riippumatta siitä, valitsetko pilvipohjaisen vai on-premise-ratkaisun.

Managing remote workers -webinaarit

Osallistu Ivantin webinaareihin. Saat lisätietoa onnistuneen, turvallisen ja tehokkaan etätyöpisteen luomisesta.

Paranna työntekijöiden IT-kokemuksia

Ihmiset eivät pelkästään käytä tekniikkaa. Heillä on siihen tietty suhde sekä toimistossa että etätyöpisteessä. Mihin toimiin voit ryhtyä parantaaksesi työntekijöidesi IT-kokemuksia? Miten edistät työntekijöiden sitoutumista, tyytyväisyyttä ja tuottavuutta?

Lue lisää Ivantin whitepaper-julkaisusta.

Varaa demo

Saat itse kokeilla täysin ilmaiseksi, kuinka tehokas Ivanti Unified Endpoint Management -ratkaisu on. Saat pääsyn täydelliseen Endpoint Management Suite -pakettiin: Ivanti Endpoint Manager ja Ivanti Endpoint Security for Endpoint Manager.

Pysy perillä resursseista

Kuuntele Ivantin on-demand-webinaari, jossa he kertovat näkemyksensä resurssien hallinnasta ja antavat tietoa eduista ja huonoista puolista. Ivantin asiantuntijat vastaavat kysymyksiin esimerkiksi siitä, miten resurssien ja palvelujen hallinta auttaa hallitsemaan toimintojen elinkaarta sekä miten säilyttää työntekijöiden tuottavuus riippumatta siitä, missä he työskentelevät.

Ivanti Remote Worker Program

Vaikka yhä useammat palaavat toimistoihin ovat etätyöt silti merkityksellisempiä kuin koskaan ennen. Osallistua Ivantin on-demand-webinaariin. Saat lisätietoa siitä, miten Ivanti Cloud auttaa yrityksiä suojaamaan etätyöpaikat.

Haluatko lisätietoja?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja Ivantin tarjoamista mahdollisuuksista, ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin teknisiin kysymyksiisi sekä hinta- ja toimitustiedusteluihin. Voimme myös järjestää tapaamisen kanssasi ilman, että se sitoo sinua mihinkään.

Täytä yhteydenottolomake, vastaamme mahdollisimman pian.