Partner

BlackBerry

Älykäs turvallisuus. Kaikkialla.

BlackBerry auttaa organisaatioita suojautumaan kyberuhkia vastaan ja auttaa kaikenkokoisia yrityksiä, viranomaisia ja kriittisiä infrastruktuureja suojaamaan esineiden internetin (IoT).

BlackBerryn tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat: Cylance® AI-pohjaiset päätepisteiden suojausratkaisut, BlackBerry® Unified Endpoint Management, BlackBerry® AtHoc® -ratkaisu kriittisten tapahtumien hallintaan ja BlackBerry® QNX® software sulautettujen järjestelmien suojaukseen.

BlackBerryn ratkaisut ovat saaneet tunnustusta alalla, muun muassa SE Labsin palkinnon päätelaiteratkaisusta. Vuonna 2021 yritys tuli ensimmäiselle sijalle SOC X World Championship -kilpailussa.

Ratkaisut
Cylance AI – kyberturvallisuus:

BlackBerryn missio on tehdä yhteistyötä kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa suojaten niiden liiketoimintaa ja mahdollistaen hybridityöskentelyn vähentäen samalla monimutkaisuutta.

Threat Intelligence:

BlackBerryn Threat Research & Intelligence -tiimi työskentelee 24/7 vähentääkseen kyberhyökkäysten vaaraa sekä tunnistaakseen ja pysäyttääkseen mahdollisia uhkia.

Unified Endpoint Management

Mahdollistaa turvallisen tuottavuuden yhä digitaalisemmassa työympäristössä yhtenäisen päätelaitteiden hallinnan ja käytäntöjen hallinnan avulla.

Secure Communications

Mahdollistaa viestinnän käyttäjien haluamilla laitteilla, mukaan lukien BYOD, tinkimättä tehokkuudesta.

Haluatko tietää lisää?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella mahdollisuuksista BlackBerryn kanssa, täytä lomake tästä. Olemme valmiita vastaamaan vaativiin teknisiin kysymyksiin, hinta- ja toimitustiedusteluihin tai tapaamaan sinut sitoumuksetta ja keskustelemaan siitä, miten voimme auttaa sinua.