Valvotun IT-tietoturvan edut

IT-tietoturvan uhat kehittyvät jatkuvasti, ja uusia hyökkäysmenetelmiä syntyy koko ajan. Valvontaratkaisumme avulla pystyt valvomaan IT-ympäristöäsi ympäri vuorokauden, jolloin havaitset uhat ja voit reagoida niihin reaaliajassa.

  1. Minimoi vahingot ja käyttökatkokset
  2. Edistää säännösten ja standardien noudattamista
  3. Suojaa tuotemerkkiänne ja sen mainetta
  4. Vapauttaa sisäisiä resursseja muihin tehtäviin
  5. Tarjoaa pääsyn erikoisasiantuntijoiden palveluihin
  6. Havaitsee kätketyt uhat

Ratkaisu, joka valvoo IT-ympäristöäsi 24/7

 

 

Yhteistyössä Bitdefenderin kanssa tarjoamme yksinkertaisen ja skaalautuvan tietoturvaratkaisun, joka valvoo asiakkaidenne IT-ympäristöä ympäri vuorokauden. Ratkaisu perustuu Bitdefenderin tekniikkaan, joka on suunniteltu niille, joilla ei välttämättä ole itsellään tarvittavaa aikaa tai asiantuntemusta tietoturvan osalta. Ratkaisua on helppo hallita ja se saadaan nopeasti käyttöön.

Paikallinen ja arvostettu tuki
Jos tarvitset apua, Bitdefender ei ole kaukana. Bitdefender toimii paikallisesti Euroopassa ja on käytettävissä ympäri vuorokauden. Bitdefender tukee myös yksityisasiakkaita toisin kuin muut tietoturvatoimittajat. Bitdefenderin tukitoimintopalvelu on kokenut ja kiitoksia saanut. Bitdefender ei ole vain asiakkaiden arvostama, sillä sitä arvostavat myös useat tunnetut tutkimus- ja neuvontayritykset, kuten Gartner och Forrester.

Valitse sinulle sopiva ratkaisu

Tietoturvan osalta ei koskaan voi saavuttaa sataprosenttista suojaa, mutta voit valita organisaatiollesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Tarjoamme yhdessä Bitdefenderin kanssa kolme valvontatasoa:

Haluatko lisätietoja?

Täytä lomake tästä, jos haluat lisätietoja Bitdefender MDR. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.