Unified Communications, Uutisia

Ensimmäinen Android 12 -pohjainen videopalkki Teams Roomsille!

AudioCodes RXV81:n avulla saat upean kokouskokemuksen Microsoft Teamsin kanssa, tehokkaasti sekä etä- että paikallisille osallistujille.

Plug-and-play -laite, joka vie palaverit uudelle tasolle!

AudioCodes RXV81 on itsenäinen Microsoft Teams Rooms -videopalkki Android™ 12 -alustalla (MTR).

 

Ääni ja kuva
RXV81:llä on integroidut kaiuttimet ja kuusi mikrofonia. Lisäksi siinä on Full HD- ja ePTZ-kamera, jossa on 5x zoom, tarjoten erinomaisen kuvanlaadun. Tämä tekee jokaisesta kokouksesta interaktiivisen ja henkilökohtaisen, kun etäosallistujat voivat selkeästi nähdä ja kuulla kaikki kokoustilassa olevat henkilöt ja osallistua täysin Teams-video- ja sisältöjakamissessioihin.

 

Optimoitu kokemus kokouksissa
RXV81 toimitetaan RX-PAD-kosketusohjaimen kanssa, joka mahdollistaa käyttäjän helpon kokousten luomisen ja hallinnan kaikenlaisissa tiloissa yhden keskitetyn ohjaimen avulla. Asetusten tekeminen on helppoa ja tarjoaa parhaan mahdollisen kokemuskokemuksen.

VXR81 Icons 1

Android 12 MTR

Turvallisuus ja yksityisyys ovat erittäin korkealla prioriteetilla!

AudioCodes RXV-81 Collaboration Bar on NYT saatavilla Android 12 -käyttöjärjestelmällä, ja pian seuraa myös muu MTR-valikoima, mukaan lukien uusi RX-PAD Meeting Room.

1. Edelläkävijänä turvallisuudessa!

2. Myös Android-käyttöjärjestelmillä (OS) on käyttöikä!
Nykyiset Android-versiot, kuten Android 9, vanhenevat elokuussa 2023, ja Android 10 vanhenee heinäkuussa 2024.

3. Valitse Android 12 ja pidennä Microsoft Teams -huoneiden laitteiden käyttöikää

RXV81 Roomview

 

RXV81 Videobarin edut ovat:

  • Intuitiiviset kokemukset kokouksissa yhdellä napsautuksella osallistumalla Microsoft Teams Rooms -sovelluksen avulla Androidilla.™
  • Tyylikäs muotoilu ja viimeistely
  • Helppokäyttöinen asennuselementti ja vähäiset kaapeliliitännät mahdollistavat nopean ja yksinkertaisen käyttöönoton joka kerta.
  • Erinomainen äänenlaatu kattaa koko huoneen ilman tarvetta erilliselle ulkoiselle USB-mikrofonille tai kaiuttimelle.
  • Hallitse kokouksia helposti käyttämällä omistettua hallittua Bluetooth-kaukosäädinlaitetta.
  • RXV81-yhteistyöpalkkia voidaan hallita AudioCodesin One Voice Operations Center (OVOC) Device Managerin tai Microsoft Teamsin hallinnan kautta. (TAC)

 

Tyylikäs muotoilu ja viimeistely vähäisillä kaapeliliitännöillä.

RXV81:n tyylikäs muotoilu ja nopea asennus tekevät siitä ihanteellisen huddle-tiloihin, pieniin jaettuihin huoneisiin sekä johtajien ja johtohenkilöiden henkilökohtaisiin toimistoihin. Sen helppo asennus ja vähäiset kaapeliliitännät tekevät käyttöönotosta ongelmattoman..

 

LATAA TIETOLEHTI

RX PAD

 

Kompakti ja ergonominen käyttäjäystävällinen muotoilu.

Tyylikkäästi ja ergonomisesti suunniteltu RX-PAD on täynnä jännittäviä uusia toimintoja, kuten “yhdellä klikkauksella” kutsut kalenterin kautta, saumaton sisällön jakaminen, nopeat ja helpot kameran säädöt ja paljon muuta.

 

LATAA TIETOLEHTI

Haluatko tietää enemmän AudioCodesista ja heidän videoratkaisuistaan?

Jos haluat tietää enemmän AudioCodes RXV Videobarista tai olet kiinnostunut demosta, täytä oheinen lomake, jonka jälkeen ollemme sinuun yhteydessä 24 tunnin kuluessa.