Partner

senhasegura

Erityisoikeudellisten tilien suojaus, käyttö ja luottamuksellisuus

senhasegura = secure password

senhasegura merkitsee suojattua salasanaa. Se on ratkaisu, joka auttaa organisaatioita rakentamaan suvereniteettia ja turvallisuutta erityisoikeudellisen käytön kautta.

70–80 % kaikista tietoturvaloukkauksista tapahtuu erityisoikeudellisten tilien kautta, joita ei ole asianmukaisesti hallinnoitu ja suojattu. Erityisoikeudellisen käytön hallinnan (Privileged Access Management PAM) avulla tilit suojataan ja väärinkäyttöyritykset estetään ennen kuin ne edes alkavat.

Asennus on yksinkertainen ja paljon helpompi kuin tunnetuilla kilpailijoilla. Ratkaisua ja kaikkia ominaisuuksia voidaan käyttää yhdellä palvelimella, ja se käyttää vain tuettua avointa lähdekoodia, jolloin käyttöjärjestelmien, tietokantojen ja muiden vastaavien lisenssejä ei tarvitse käyttää.

98 % suosittelisi senhaseguraa

senhaseguran tavoitteena on kehittää tuotteita ja ratkaisuja, joita käyttäjät käyttävät mielellään. Siksi he työskentelevät jatkuvasti tuotteidensa parantamiseksi ja pitävät yhteisön mielipiteiden kuuntelemista tärkeänä. senhasegura on saanut parhaat arviot Gartner PeerInsightissa, ja myös Gartner, CuppingerCole, Forrester ja muut ovat sijoittaneet sen parhaimpien joukkoon.

Lue lisää:

Mitä ratkaisuja me toimitamme? 
  • Privileged Access Management (PAM)
  • Privileged Account and Session Management (PASM)
  • Privilege Elevation and Delegation Management (PEDM)
  • DevOps Secret Management (DSM)
  • Certificate Manager (discovery and auto-renewal of digital certificates.)
  • DOMUM (Remote Access without need for VPN)

Suositellut ratkaisut
Privileged Access Management (PAM)

PAM suojaa ja hallitsee yleisten ja erityisoikeudellisten valtuuksien käyttöä ja varmistaa suojatun tallennuksen, käyttöoikeuksien erottelun ja erityisoikeudellisten käyttäjä- ja järjestelmätilien käytön täydellisen jäljitettävyyden. Erityisoikeudellisen käytön tileillä on laajennetut oikeudet, joihin kuuluu esim. toimialueen järjestelmänvalvojien oikeus muuttaa tai poistaa tiedostoja ja ohjelmia ja päästä asiaankuuluviin tietoihin tai käyttää järjestelmiä ja tietokantoja.

GO Endpoint Manager (PEDM)

senhasegura GO Endpoint Managerin avulla voit suorittaa toimintoja, kuten ”suorita nimellä…” paikallisissa työasemissa asentaaksesi ja suorittaaksesi sovelluksia, jotka vaativat erityisoikeuksia. Lisäksi istunnot tallennetaan, jotta voit seurata, mitä on tehty.

Certificate Manager

senhasegura Certificate Managerin avulla on mahdollista hallita keskitetysti digitaalisten varmenteiden elinkaarta organisaatiossa, aina varmenteiden noutamisesta automaattisen skannauksen kautta varmenteiden automaattiseen uusimiseen.

DOMUM Remote Access

senhasegura Domumin avulla on mahdollista toteuttaa suojattu etäkäyttö työntekijöille ja kolmansille osapuolille, mikä tarjoaa Zero Trust -pohjaisen pääsyn yritysverkon laitteisiin ilman VPN:ää.

Haluatko tietää lisää?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella mahdollisuuksista senhaseguran kanssa, täytä lomake tästä. Olemme valmiita vastaamaan vaativiin teknisiin kysymyksiin, hinta- ja toimitustiedusteluihin tai tapaamaan sinut sitoumuksetta ja keskustelemaan siitä, miten voimme auttaa sinua.