Partner

Progress

Ratkaisut monimutkaisen tietoinfrastruktuurin hallintaan ja ylläpitoon.

 

Kemp LoadMasteria käytetään pääasiassa liikenteen tasaisen jakamisen varmistamiseen useiden palvelimien välillä, jotta ylikuormitusta vältetään ja resursseja hyödynnetään tehokkaasti. Se ohjaa saapuvat asiakaspalvelupyyntöjen tietokoneet parhaiten soveltuvia palvelimia perustuen eri tekijöihin, kuten kuormitukseen, vasteaikaan, käytettävyyteen jne. Tämä parantaa sovellusten suorituskykyä ja luotettavuutta.

Kemp LoadMaster on joustava ja sitä voidaan käyttää sekä fyysisenä laitteistona että virtualisoituna ratkaisuna pilviympäristöissä. Se voidaan integroida erilaisiin sovelluksiin ja palvelinympäristöihin ja tarjoaa myös kattavat hallinta- ja seurantatyökalut liikenteenohjauksen ja suorituskyvyn optimointiin.

 

Flowmon on johtava ratkaisu verkkovalvonnan ja tietoturvan alalla. Se on kehittynyt alusta, joka antaa IT-ylläpitäjille syvällisen käsityksen heidän verkkoliikenteestään, sovellusten suorituskyvystä ja tietoturvatapahtumista.

Ratkaisu auttaa tunnistamaan ja diagnosoimaan verkko-ongelmia, kuten pullonkauloja, viivettä ja pakettien menetystä. Se tarjoaa myös kehittyneen uhanhavaitsemisen ja ennaltaehkäisyn analysoimalla verkkovirtaa epäilyttävän käyttäytymisen, haittaohjelmien, DDoS-hyökkäysten ja muiden tietoturvauhkien osalta. Flowmon tarjoaa myös reaaliaikaisia hälytyksiä ja raportteja, jotka auttavat nopeassa reagoinnissa tietoturvatapahtumiin ja verkko-ongelmiin.

Progress Flowmon

Älykäs verkkovalvonta ja liikenteen analysointi

Flowmon mahdollistaa sovellus- ja verkkonäkyvyyden paikallisissa, julkisissa ja hybridipilviympäristöissä. Flowmon tarjoaa verkkojärjestelmänvalvojille täydellisen kuvan verkkoliikenteestä, yksityiskohtaisen näkemyksen ja syy-analyysin.

 

Voit kokeilla Progress Flowmonia ilmaiseksi 30 päivän ajan.
Kokeile Flowmonin virtuaalista versiota (VMware, KVM, Hyper-V). Se on täydellinen verkkovalvonnan ja tietoturvaratkaisu, josta saat hyödyllisiä tietoja jo 30 minuutin asennuksen jälkeen. Klikkaa alla olevaa linkkiä tilataksesi ilmaisen kokeilujakson.

Paranna verkkojen tietoturvaa

Flowmonin havaitsemis- ja reagointiratkaisu mahdollistaa poikkeavuuksien ja varhaisen tietoturvaloukkausten merkkien havaitsemisen, jotka eivät jää “perinteisten” tietoturvaratkaisujen havaittaviksi. Flowmon käyttää sekä tekoälyä (AI) että koneoppimista (ML) paljastaakseen mahdolliset piilevät haitalliset toiminnot.

 

Saat Flowmonista live-esittelyn.
Klikkaa alla olevaa linkkiä tilataksesi live-esittelyn ja nähdäksesi omin silmin, miten ratkaisu voi auttaa sinua ratkaisemaan haasteita.

Progress Kemp

Kemp LoadMaster – hyvä vaihtoehto Citrix ADC/NetScalerille!

 

Lähes sama toiminnallisuus 85% alhaisemmalla hinnalla.
Citrix Virtual Apps ja Desktop -ympäristössä (tunnetaan myös nimellä Citrix StoreFront) tarvitaan kuormantasauslaite. Kemp on äskettäin ilmoittanut, että heidän LoadMaster-tuotteensa tukee nyt tätä – murto-osalla kustannuksista verrattuna Citrix ADC/NetScalerin käyttöönottoon.

 

Haluatko tietää lisää?

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat keskustella Progress Flowmonin ja/tai Progress Kempin mahdollisuuksista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme valmiita vastaamaan teknisiin kysymyksiin, hinta- ja toimitustiedusteluihin tai tapaamaan sinut sitoutumattomassa tapaamisessa selvittääksemme, miten voimme auttaa sinua.

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.