Partner

Polycom

Video-, ääni- ja sisältöratkaisut

Selkeää viestintää video-, ääni- ja sisältöratkaisujen avulla

Viestintä on tärkeä osa ihmisten elämää. Sekä yksityis- että työelämässä. Viestinnän avulla luomme yhteyksiä, muodostamme käsityksiä sekä teemme pieniä ja suuria päätöksiä. Sekä kasvokkain että esimerkiksi videoneuvotteluissa. Viestintä liittyy sanoihimme ja tekoihimme. Siksi katkokset linjoilla, väärinymmärrykset ja keskeytykset voivat aiheuttaa tärkeiden tietojen jäämisen saamatta, mistä voi aiheutua merkittäviä seurauksia.

Niin ei kuitenkaan tarvitse tapahtua.

Polycomin video-, ääni- ja sisällönjakamisratkaisut varmistavat onnistuneet kokoukset. Mielestämme selkeä viestintä edellyttää tätä.

SEC DATACOM on tehnyt Polycomin kanssa tiivistä yhteistyötä jo vuosikausia. Kumppanina voit olla varma siitä, että neuvonta perustuu osaamiseen ja tietoihin. Tuemme jälleenmyyjiä ja yrityksiä kaikissa Pohjoismaissa pre-sale-toimenpiteiden ja koko myyntiprosessin kattavan tuen avulla.

Unified Communications, Uutisia
Polycom näyttää suuntaa
Polycom nostaa siirrettävät neuvottelupuhelimet uudelle tasolle VoxBoxin avulla. VoxBox on tarkoitettu lähinnä mobiilikäyttäjille ja henkilökohtaiseen käyttöön toimistoissa. Se soveltuu esimerkiksi Skype for Business -kokouksiin. VoxBox yhdistetään helposti Bluetooth-yhteyden tai USB-liitännän avulla. Vaikka se on erittäin pienikokoinen, sitä ei kuule äänestä, koska se tarjoaa HD-äänen ja Polycomin patentoidun NoiseBlock-melunvähennystekniikan.
Tapahtumat, Unified Communications, Uutisia
Äänen ja videokuvan Microsoft Teams- ja Skype for Business -integrointi
On-demand-webinaari. Katso tämä webinaari. Polycomin asiantuntijat kertovat parhaista käytännöistä, kun ääni ja videokuva otetaan käyttöön Microsoft Teams-, Skype for Business- ja Office 365 -ympäristöissä.

Polycom Trio: selkeää viestintää

Etäviestinnässä vähäisilläkin väärinkäsityksillä jommassakummassa päässä voi olla haitallisia seurauksia. Polycomin Trio-neuvottelupuhelimet kuuluvat maailman eniten käytettyjen joukkoon, ja hyvästä syystä. Niissä Polycomin legendaarinen äänenlaatu yhdistyy oman sisällön jakamiseen ja videoneuvotteluihin. Siksi Trio RealPresence soveltuu kaikkiin käyttökohteisiin pienistä työhuoneista suuriin neuvotteluhuoneisiin.

Trio Realpresence lyhyesti:

* Kolme mikrofonia
* Polycom NoiceBlock estää tarpeettoman taustamelun
* Ääni kuuluu selkeästi jopa 15 metrin päähän
* Mahdollisuus jakaa sisältöä
* Videoliitäntämahdollisuus

Selkeää puhetta, jotta väärinkäsitykset vältetään!

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella Polycom-mahdollisuuksista, ota meihin yhteys. Vastaamme mielellämme hinta- ja toimitustiedusteluihin sekä hankaliinkin teknisiin kysymyksiin. Tai sovitaan mihinkään velvoittamattomasta neuvottelusta, niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua.

Puh.        +358 50 555 3869

Sähköpostiosoite:   info@secdatacom.fi