Partner

Cylance

Seuraavan sukupolven AV

On tullut aika poistaa "perinteiset" AV-ratkaisut ja ottaa käyttöön "Next Generation Endpoint Security".

Luonnollisesti useimmissa yrityksissä on jo AV-ratkaisuja päätepisteidensä suojaamiseen, mutta onko se riittävän tehokas ottaen huomioon tämän päivän uhkakuvan? Cylance on ensimmäinen, joka käyttää AI:tä (tekoälyä) ja koneoppimista uhkien tunnistamiseen ja analysointiin ennen “tuloa” asiakkaalle. Cylance on keskimäärin 25 kuukautta ennen mahdollisia uhkia, ja sen tunnistusarvo on kokonaista 99,8%.

Tekoälyn (AI) avulla Cylance käyttää ainutlaatuista lähestymistapaa IT-tietoturvaan, ja niiden ratkaisuja käyttää yli 3 400 yritystä, jotka turvaavat yli 15 miljoonaa “päätepistettä”.

Cylance-tuotteen yleiskatsaus

Don’t Stop Breaches. Prevent Them, with AI.

Cylance AI -alusta on joukko verkkoturvallisuusratkaisuja, joissa on automatisoidut uhkien ennaltaehkäisy-, havaitsemis- ja vastatoiminnot, joita IT-tietoturvatiimit tarvitsevat enemmän kuin koskaan ennen. Cylancen avulla voit rakentaa strategian tietoturva-alustalle, joka tarjoaa luokkansa parhaan ehkäisemisen ja laajennuksen samalla, kun voit olla mahdollisten hyökkääjien edellä.

Haluatko tietää enemmän?

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä. Voit myös ottaa yhteyttä meihin numeroon +358 50 555 3869 tai info@secdatacom.fi