Partner

MAXHUB - Beyond Collaboration

Yhdistää maailman paremmalla kommunikaatiolla ja yhteistyöllä.

Simple, Smart, Connected

.

.

Innovaatioon perustuva tiimi!

MAXHUB keskitetään kehittämään yhteistyöratkaisuja, jotka parantavat tiimien luovuutta ja tuottavuutta maailmanlaajuisesti tarjoamalla edistyksellisiä audiovisuaalisia teknologioita ja kaikki-yhdessä-ratkaisuja. MaxHub on maailmanlaajuinen johtaja interaktiivisten näyttö- ja yhteistyöratkaisujen alalla, mukaan lukien kosketusnäytöt ja kaikki-yhdessä-LED-seinät ja -näytöt.

MAXHUB-ekosysteemi keskittyy kokonaisratkaisuun täydellisiin skenaarioihin. Älykkäistä interaktiivisista näytöistä ensiluokkaisiin UC-tuotteisiin, uraauurtaviin kaikki-yhdessä-LED-ratkaisuihin ja huomiotaherättävään digitaaliseen opasteeseen, sekä liikkuviiin telineisiin joustavaa työskentelyä varten. – We got you covered!

 

 

MaxHub

Mitä he toimittavat?

  • Interaktiivisia litteitä näyttöjä
  • LED-näytöt
  • Kaupallisia näyttöjä
  • Unified Communications
  • Lisävarusteita
  • Ohjelmistoja

MaxHub portfolio

Valitut tuotteet
Interactive Flat Panels

Integroimalla projektoreiden, taulun, mainoskylttien, tietokoneen, mikrofonin, äänen jne. toiminnot MAXHUBin interaktiiviset näytöt voivat vastata paikallisten kokousten ja etäyhteistyön tarpeisiin.

Commercial Displays

Tuomalla yksinkertaisuutta, turvallisuutta ja joustavuutta uudelle tasolle. MAXHUBin kaupalliset näyttöratkaisut tekevät jokaisesta tiimistä tehokkaampia ja jokaisesta kokouksesta tuottavampia.

LED Displays

MAXHUB in all-in-one LED täydentää tuotevalikoimaa ja tarjoaa täydellisen valikoiman ratkaisuja, jotka kattavat erilaiset näyttötarpeet.

Haluatko tietää enemmän?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella MAXHUBin mahdollisuuksista, täytä lomake täällä, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!