Kurssit

Yleistä kursseista

Järjestämme kursseja, joilla käsitellään tuotteitamme ja ratkaisujamme. Jos et löydä etsimääsi kurssia kalenterista, ota meihin yhteys.

Ohjaajamme

Kouluttajilla on Certified Instructor -pätevyys, kokemusta ja asiantuntemusta. He työskentelevät asiantuntijoina aloilla, joihin heidän antamansa koulutus keskittyy. Näin varmistetaan kurssien antoisuus. Kouluttajat hallitsevat sekä käytännön että teorian, joten sisällöstä tulee mielenkiintoista ja mukaansatempaavaa.

Kursseilla käytettävä kieli

Koulutusaineisto on englanninkielistä.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua käyttämällä sivustossamme näkyvää lomaketta tai lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen kursus@secdatacom.dk. Ilmoita, mille ja koska järjestettävälle kurssille haluat osallistua. Ilmoita lisäksi yritys sekä osallistujan tiedot, kuten nimi ja sähköpostiosoite. Jos olet loppukäyttäjä, ilmoita jälleenmyyjän nimi ja yhteyshenkilö.

Peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa osallistumisen tai vaihtaa osallistujan nimen, lähetä viesti osoitteeseen kursus@secdatacom.dk. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkamista. Jos osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 14 päivää ennen ja viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista, osallistumishinnasta laskutetaan 50 %. Jos osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 7 päivän kuluttua kurssin alkamisesta, koko hinta laskutetaan.
Jos saat esteen osallistua kurssille, sinun sijastasi sille voi osallistua kollega tai muu henkilö.

Vahvistus

Kun olet ilmoittautunut, saat vahvistuksen, joka sisältää ajantasaiset tiedot ja aikataulun.

Paikka

Urho Kekkosen katu 4-6E
00100 Helsinki
Puh. +358 50 555 3869

Aika

Kello 9.00–16.00, ellei muuta ilmoiteta.

Kurssit

Kurssien hinta sisältää aamiaisen ja lounaan.

Kurssitodistus

Yleensä kurssin päätyttyä jaetaan diplomit/todistukset, jotta osallistuja voi dokumentoida saavuttamansa pätevyyden.

Peruuntuminen

SEC DataCom myöntää KURSSITAKUUN. SEC DataComin lähettämä vahvistus takaa, että kurssi järjestetään. Joskus kurssi joudutaan siirtämään. Tietyissä tapauksissa kurssin anti on suurin, kun osallistujia on useita. Tällöin ilmoitamme asiasta.